16 mei 2020
Evenementen

Image

Kluger Hans op de radio: Lancering #38 ‘Het belang van het irrelevante’

urgent.fm
27 mei, van 13 tot 14 uur

De lancering van #38 Belang van het irrelevante vindt deze keer niet plaats tijdens een evenement. Dat kan nu immers even niet. Wél kan je op woensdag 27 mei tijdens ‘tumult: de gasten’ van 13 tot 14 uur enkele van onze auteurs aan het werk horen op radiozender urgent.fm. Literaire Schurft in de ether, dus. Sanne Aletta van Otten, Christiaan Ronda, Anne Broeksma en Marijn Pelkmans brengen je hun verhalen of gedichten die gepubliceerd zijn in ons jongste nummer. De moeite! Onze hoofdredacteur, Yasmin Van ‘tveld, en vormgever, Thijs Kestens, komen ook even aan het woord.

Het belang van het irrelevante: het klinkt als een paradox. Het irrelevante lijkt onnodig en onbelangrijk ten opzichte van wat zich op de voorgrond afspeelt. Wat belang heeft wordt nuttig en ernstig bevonden – de irrelevantie delft hierbij het onderspit. Of is dit slechts een kwestie van perspectief?

Luisteren geblazen.
Klik hier om de radiopresentatie van #38 te herbeluisteren.

Haal zelf ook een exemplaar van Het belang van het irrelevante in huis – binnenkort beschikbaar in de webshop! Als je nu nog een abonnement neemt, dan krijg je het nieuwste nummer automatisch als eerste in je bus: https://www.klugerhans.org/bestel/

Sanne Aletta van Otten, Marijn Pelkmans, Christiaan Ronda en Anne Broeksma.
(Foto Anne door Fjodor Buis.)

DIT BERICHT DELEN