Cadeaubon jaarabonnement

 29,00

Geef iemand een jaarabonnement cadeau met deze bon!

Wat krijgen ze? Bij registratie van hun abonnement valt binnen de twee weken het jongste nummer van Kluger Hans als welkomstexemplaar in hun bus. Daarna ontvangen ze nog beide nummers die uitkomen binnen het jaar waarin ze abonnee zijn.

Hoe werkt het? De ontvanger van je cadeau surft naar klugerhans.org/cadeaubon of scant de QR-code op de bon. Dan heisen ze een standaardabonnement in de winkelkar en rekenen ze af zoals normaal. Op de betaalpagina geven ze dan de unieke code in die op hun bon vermeld staat.

Je kan de bon naar jouw adres laten versturen om hem persoonlijk af te geven, of laat ons hem rechtstreeks naar je ontvanger zenden. In geval van dat laatste moet je gewoon het adres van de ontvanger noteren bij ‘verzendadres’.

Nieuwsgierig naar de literaire stemmen en pennen van morgen? Met Kluger Hans ontdek je wat er broeit onder het oppervlak van de hedendaagse Nederlandstalige literatuur en welke auteurs binnenkort in ieders boekenkast staan.

Twee keer per jaar, in mei en oktober, lanceren we een uniek vormgegeven themanummer waarin we originele verhalen, poëzie, essays en theaterteksten van opkomend en pril talent verzamelen.

Kluger Hans houdt van lef en branie, maar ook van ingetogen, en is al even absurd als ernstig. Er is maar een grondregel: tekst, vormgeving en beeldende kunst moeten elkaar versterken in verzorgde en verrassende uitgaven.

Categorie:

Beschrijving