29 oktober 2020
Nieuws

Image

Boekenbon t.w.v. 5 euro bij je abo op Kluger Hans!

Een gratis boekenbon! Jawel. Dat krijg je nu bij je abonnement op Kluger Hans. Eentje van 5 euro. En dat geldt voor iedereen die een abonnement aangaat vòòr 30 november. Je krijgt als welkomstnummer onze jongste telg #39 Algoritmes opgestuurd. Die werd donderdag 29 oktober gelanceerd!

Je kan kiezen voor een bon van Paard Van Troje (Gent), Barbóék (Leuven) of De Groene Waterman (Antwerpen). Geef ons je keuze mee via ‘Bestelnotities’.

Lees jij graag aanstormend schrijftalent? Ben je graag als eerste op de hoogte van ongekende, maar begiftigde auteurs? Kluger Hans verzamelt ze voor je in een halfjaarlijks tijdschrift. Onze collectie proza, poëzie en essay komt in een papieren jasje, waarin tekst, vormgeving en beeldende kunst elkaar versterken. Een Kluger Hans gooi je niet weg, maar bewaar je in je boekenkast.

Als abonnee steun je beginnende schrijvers en onze werking. Je krijgt dan tweemaal per jaar een zorgvuldig vormgegeven Kluger Hans in de bus om je vrienden mee jaloers te maken. Daarnaast krijg je als abonnee gratis toegang tot al onze evenementen, waar je de schrijvers kan zien, horen en ruiken.

Door de bon kost je abo het komende jaar ineens nog maar 20 euro. Of zelfs maar 12,50 euro in het geval van studenten. (Of 95 euro voor zij die ons extra willen steunen en een steunabonnement aangaan.) (Wel nog even 3 euro verzendingskosten erbij tellen, voor de goede orde.)

(P.S.: Wist je dat Hind Eljadid en Jean Paul Van Bendegem meter en peter zijn van #39 Algoritmes? Meer info hier.)

Sara Eelen en Sarabot lezen #39 Algoritmes.
Wellicht verdiept in de tekst van Pieter Van de Walle. Gezellig.

DIT BERICHT DELEN