Bestellen & retourneren


Bestellingen

Wanneer je een bestelling plaatst ontvang je de nummers binnen de 14 dagen via bpost (België) of via Post NL (Nederland). Tickets voor evenementen liggen klaar aan de kassa bij de start van het evenement en krijg je overhandigd na het tonen van de bestelbevestiging. Digitale producten ontvang je met een downloadlink in je geregistreerde mailadres.

Abonnementen

Wanneer je een abonnement aanvraagt, ontvang je binnen 14 dagen het eerste exemplaar van Kluger Hans. Kluger Hans heeft het recht om de prijs van het abonnement te wijzigen, maar verhoogt de prijs niet nadat het abonnement werd aangegaan voor de overeengekomen duur van het abonnement. Een abonnement wordt jaarlijks automatisch verlengd. Je kan je abonnement tot twee weken voor de automatische vernieuwing opzeggen door het abonnement te annuleren op je profiel of door ons te contacteren op info(at)klugerhans.org.

Wanneer je een abonnement hebt afgesloten, dan heb je 14 dagen lang het recht om je abonnement te herroepen. Na die periode vervalt het herroepingsrecht. Het herroepingsrecht wordt niet opnieuw geactiveerd na de automatische vernieuwing van een abonnement.

Je kan je abonnement annuleren en je gegevens wijzigen op je profielpagina.

Retourneren

Heeft u een product besteld op klugerhans.org en wilt u retourneren?
Neem dan onderstaande informatie aandachtig door.

Retourneren van losse nummers

Voor de abonnement-voorwaarden zie hierboven.

  • Voor uw bestellingen op de webshop van Klugerhans.org geldt een zichttermijn van 14 kalenderdagen. Dit gaat in op het moment dat het bestelde artikel bij u in uw bezit is. Uitsluitend binnen deze termijn kunt u artikelen retourneren.
  • U kunt uw bestelling – of een deel daarvan – alleen retourneren als het onbeschadigd is.
  • Digitale producten (bv. e-Books en digitale tickets) kunnen niet worden geretourneerd.
  • Tickets voor evenementen kunnen niet worden teruggenomen. Ze mogen wel aan de aankoopprijs doorverkocht worden.
  • We nemen alleen retouren in ontvangst die zijn voorzien van een naam, adres en een emailadres.
  • U kunt retourneren per post. 
  • Risico en kosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening tenzij u een verkeerde of beschadigde order heeft ontvangen.

Retourzendingen die niet aan onze retourregels voldoen, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.Welk bedrag wordt geretourneerd?Het te retourneren bedrag wordt door ons als volgt berekend :

  • de aankoopsom van uw retournering
  • de door ons gemaakte kosten: verzendkosten van onze webwinkel naar uw adres

Heeft u vragen over het retourneren? Neem dat altijd vooraf contact op met ons.
Retourneren kan op volgend adres:

tijdschrift Kluger Hans
Koepoortkaai 64
9000 Gent