29 november 2017
roergebied

Image

BOVENSTAD

BOVENSTAD is een verhaal in drie perspectieven geschreven door Delfien Vanden Heede en Moya De Feyter. Het ontstond in het kader van MoMent, een cultuurfestival in Tongeren rond het concept ‘tijd’. De stemmen zijn van Lorenz T’Syen, Camille Vanlerberghe en Moya De Feyter. Emily Lefebvre maakte een bijpassend beeld.Delfien Vanden Heede (1991) studeerde af aan Universiteit Antwerpen met een master in de literatuur van de moderniteit. In 2009 speelde ze mee in de voorstelling ‘Playground Love’ van fABULEUS. Kort daarna schreef ze het theaterstuk ‘Human Passion’ en werkte ze mee aan de voorstelling ‘Waithood’.  Momenteel zit ze in het tweede jaar van de SchrijversAcademie en rijpt haar debuutroman.

Moya De Feyter (1993) schrijft proza, poëzie en theaterteksten. Haar debuutbundel ‘Tot iemand eindelijk’ verschijnt in april bij Uitgeverij Vrijdag.

Lorenz T’Syen (1992) is een duivel-doet-al. Vanuit de afdeling pop-soul aan Jazzstudio stroomde hij verder naar een audio-opleiding aan Syntra AB. Muziekproductie en songwriting staan centraal. Dat reflecteert zich in projecten als Roxie Horse en zijn solo project. Verder speelt hij nog gitaar bij Blew en is hij betrokken bij verscheidene producties.

Camille Vanlerberghe (1992) is freelance zangeres, muzikante en songwriter. Ze volgde de opleiding pop-soul met als instrument zang, aan de Antwerpse jazzstudio en is momenteel lid van verschillende muzikale projecten zoals Camillefois, Roxie Horse en Blew. Daarnaast schrijft ze ook voor en met andere artiesten en performt ze regelmatig op vraag met muziek op maat.

Emily Lefebvre (1993) studeerde af met een master in Audiovisuele Kunsten aan de School of Arts Gent / KASK met de animatiefilm DIORAMA (2016). Haar afstudeerfilms spelen op verschillende internationale filmfestivals. In haar nieuwe werk onderzoekt ze op een speelse manier de relatie tussen gemanipuleerd decor en film. Daarnaast maakt ze vrij werk, illustraties en videoclips.


DIT BERICHT DELEN