21 mei 2017
roergebied

Image

Pallaksch on stage: Lies Gallez

“Stiekem verdenk ik mezelf van onzichtbaarheid. Het is een gave om je afwezig te stellen in een drukke ruimte en toch nog te ademen. Het lijkt een beetje op doodgaan, maar dat is het natuurlijk niet.”

Op 25 mei brengt Lies Gallez tijdens Literair Schurft #9 onder meer haar tekst ‘Hier wonen de mensen’, die ook te lezen zal zijn in de volgende Kluger Hans.

Lies Gallez (Brugge, 1990) werkt momenteel als schrijfdocent bij Wisper en OKAN-leerkracht. Daarvoor was ze aan de slag als gamescenariste bij een uitgeverij.

Ze houdt niet van massaconsumptie, autosnelwegen en onrechtvaardigheid. Schrijven doet ze nooit zonder thee, Chopin en ramen waardoor de ochtendzon naar binnenvalt. In 2014 behaalde ze haar master audiovisuele kunsten schrijven aan het Rits in Brussel. Ze gelooft onvoorwaardelijk in de drie grote L’s: de liefde, het leven en de letteren. Dagen vult ze het liefst met woorden bij elkaar sprokkelen op plekken waar bomen zijn. En wandelen: twee camino’s naar Santiogo de Compostela heeft ze er ondertussen op zitten.


DIT BERICHT DELEN