5 november 2022
Evenementen

Image

Laat je prikkelen op de Literaire Schurft van #43 Huid op 12 november!

We brachten een nieuw nummer uit: #43 Huid. In een wereld waar we elkaar zo lang niet hebben kunnen vastpakken loeren huidhonger en overprikkeling om de hoek. De huid herinnert zich een heel leven. In #43 Huid raken de teksten aan de vele levens van dit belangrijk orgaan.

Een nieuw nummer betekent natuurlijk ook weer een prikkelende Literaire Schurft waar we auteurs uit het tijdschrift een podium geven om hun bijdragen te presenteren.

Wie?
Auteurs Eelco Couvreur, Elsbet De Pauw en Leonore Spee zorgen voor een fijne avond vol ontmoetingen en hunkeringen.

Waar?
Atelier 1 van De Kazematten in de Kazemattenstraat 17, 9000 Gent.

Wanneer?
Zaterdag 12 november om 19.30 uur.

Ik wil komen!
Let op: Atelier 1 van de Kazematten heeft een beperkte capaciteit. We werken daarom met (gratis!) inschrijvingen.

Leonore Spee is theatermaker en performer. Met Sascha Bornkamp richtte ze Teletext op. Teletext maakt Nederlandstalige muziek en muziek- theatervoorstellingen, ontwikkelt audiotours, geeft workshops, creëert locatieprojecten en smeedt artistieke allianties binnen en buiten de blackbox. Ze is verbonden aan het Gentse performancecollectief Ontroerend Goed en muziektheaterhuis WALPURGIS. Ze is lid van feministisch schrijverscollectief Hyster-x.

Eelco Couvreur is muziekjournalist, schrijver en dichter. Zijn debuutroman Totok Terror Corps onderzoekt de blijvende effecten van het koloniale verleden, het racisme en het geweld in Nederlands-Indië op derde generatie Indische-Nederlanders. De roman verschijnt komend voorjaar bij De Arbeiderspers. Eelco is student Poëzie aan De Schrijversvakschool in Amsterdam, waar hij ook woont.

Elsbet De Pauw schrijft poëzie, essays en proza. Ze behaalde een master in de Vergelijkende Moderne Letterkunde aan Universiteit Gent en werkt mee aan Pardon!, een zine over intersectioneel feminisme. In 2020 ging ze mee met de Parijsresidentie van deBuren en werk van haar verscheen o.a. in De Internet GidsDeus Ex MachinaDe Reactor en de Volkskrant.

Heb jij #43 Huid nog niet? Dat probleem kan je oplossen via onze webwinkel.


DIT BERICHT DELEN