10 januari 2022
Nieuws

Image

Krijg nu een extra nummer bij je abonnement!

Een nieuw jaar, een nieuwe actie! Word tussen nu en 7 februari 2022 abonnee en ontvang niet alleen #41 Gêne als welkomstexemplaar, maar ook een nummer naar keuze uit ons archief. Als je hier klikt, dan krijg je de hele lijst te zien.

Abonneren doe je hier. Schrijf tijdens je bestelling je keuze in het hokje ‘bestelnotities’. Zo weten we welk extra nummer we je mogen opsturen.

Keuzestress? Noteer dan ‘kies maar’ en de redactie maakt de keuze wel voor jou.

#41 Gêne

Als abonnee steun je beginnende schrijvers en onze werking. Je krijgt dan tweemaal per jaar een zorgvuldig vormgegeven Kluger Hans in de bus om je vrienden mee jaloers te maken. Daarnaast krijg je als abonnee gratis toegang tot onze evenementen, waar je de schrijvers kan zien, horen en ruiken.

Ben je graag als eerste op de hoogte van ongekende, maar begiftigde auteurs? Kluger Hans verzamelt ze voor je in een halfjaarlijks tijdschrift. Onze collectie proza, poëzie en essay komt in een papieren jasje, waarin tekst, vormgeving en beeldende kunst elkaar versterken. Een Kluger Hans gooi je niet weg, maar bewaar je in je boekenkast.


DIT BERICHT DELEN